Helene Lysekilde

Kreativ direktør, indholdsansvarlig, terapeut, underviser og yoga- og meditationslærer

Helene er kreativ direktør og indholdsansvarlig for Indre ro ONLINE.
Helene er passioneret omkring indre ro. Hun brænder for at dele sine erfaringer med andre.

Helene er registreret psykoterapeut, hypnosepsykoterapeut og spirituel psykoterapeut samt Master hypnoterapeut og Master NLP-Practitioner.

Helene er endvidere yoga-lærer og -terapeut med over 1500 timers uddannelse bag sig samt 300 timers supplerende uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Hendes første karriere var som antropolog med speciale inden for det medicinske og sundhedsantropologiske felt – et område, hun brændte dybt for i mere end 15 år – indtil terapi, yoga og personlig udvikling begyndte at fylde så meget, at det skulle have lov til at fylde det hele.

Du kan møde Helene i Indre ro Univers (som medlem), i Onlinestudiet, til terapi online, i lydfiler, lydbøger og videoer.

Helle Marker

Yogalærer og meditationslærer

Helle Marker er uddannet yoga- og meditationslærer og Master i Mindfulness og er certificeret til at udbyde det verdenskendte, evidensbaserede 8-ugers mindfulness forløb: Mindfulness-Baseret-Stress Reduktion.

Helle brænder for at leve livet efter mindfulness-principperne og for at guide andre ind i en mindfulness væren i nuet med plads til både personlig vækst og stilhed.

Helle har også en traditionel akademisk uddannelse bag sig som etnolog og har i mange år beskæftiget sig med bæredygtighed og miljø indtil mindfulness og yoga fyldte så meget, at det skulle have lov til at fylde det hele.

Du kan møde Helle i onlinestudiet til Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) og til kurser i meditation. Du kan desuden møde Helle i lydbøger.

Flemming Goldberg-Larsen

Kreativ sparringspartner og støtte.

Utzon Graphics

Susan og Cecilie er kvinderne, der får alle Indre ros drømme og visioner indfanget og manifesteret på denne vidunderlige platform. Det er Utzon Graphics, der styrer alt det tekniske bagvedliggende.