Helene Lysekilde

Hvem er jeg

Jeg har siden 2016 drevet virksomheden Indre ro i Odense. Jeg er reg. psykoterapeut, hypnose psykoterapeut, spirituel psykoterapeut, master hypnoterapeut og NLP-coach, samt yoga- og meditationslærer med over 1500 timers yogalæreruddannelse bag mig samt 300 timers supplerende uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Jeg er også forfatter, og har senest udgivet bogen “Vrede – en mulighed for forandring

Desuden er jeg cand.scient.anth. og arbejdede (i mit tidligere liv) med forebyggelse og sundhedsfremme indenfor det medicinske og sundhedsantropologiske felt. Det var et område, jeg brændte dybt for i mere end 15 år – indtil terapi, yoga og personlig udvikling begyndte at fylde så meget, at det skulle have lov til at fylde det hele. Det skete, da jeg åbnende Indre ro i Odense den 27. august 2016 og samtidig fejrede min 40-års fødselsdag.

Lær mere om Helene Lysekilde:

Ingen grund til tøven; bare hop på. Helene ER Indre Ro og kan i den grad give det videre🙏🏼 – Marlene

”Tak for dit skønne væsen Helene”

”Tak skønne kvinde for et dejligt livssyn, dit væsen, din udstråling, ro & kærlighed”.

”En gave at møde dig, din visdom, din lethed” Namaste – Line

”Du er et frisk pust” – Maria

 ”Tak for dit væsen og din store yogavisdom” – Jette

Helene er indbegrebet af indre ro🙏 – Marianne

Drømmen om Indre ro ONLINE

Jeg har i flere år drømt om at skabe en platform, der gør indre ro ENDNU mere tilgængeligt, end når man møder op til en terapi-session eller på et yoga- eller meditationshold. Drømmen blev til virkelighed i 2020, da Indre ro ONLINE (dette site) og Indre ro medlemsunivers (medlemsklubben) blev en realitet.

Tak for inspiration – og bliv endelig ved

Jeg har fundet inspiration hos JER til at skabe dette site og univers. Tak til alle jer, der har inspireret mig og fortalt, at I ønsker at blive guidet i hverdag og blive fastholdt i at skabe indre ro ved at anvende yoga, meditation og hypnoser.

Og mange af jer medlemmer af Indre ro medlemsunivers har skrevet om ønsker efter at sitet er blevet til! På denne måne blev fx “Fri for spændingshovedpine-pakken til” – da en ONLINER’er skrev og spurgte “hvad kan jeg gøre ved min spændingshovedpine?“. Bliv endelig ved med at skrive til mig med jeres behov og ønsker til fremtiden. Sitet er i fortsat udvikling, og jeg ELSKER og bliver meget inspireret af jeres ønsker, som jeg skriver på ønskelisten og dykker ned i, når jeg har behov for ny inspiration.

Min egen praksis og erfaring

Jeg blev for alvor bidt af yogaen i 2004. Yogaen gjorde noget ved mig, jeg ikke have prøvet før. Jeg var akademiker og ”hovedmenneske” med fuld fart frem på vej mod et ph.d.-stipendiat i New York. Siden har jeg skiftet karrierevej flere gange, og jeg har nok aldrig været på så ”rigtig en hylde”, som den jeg er på som selvstændig i Indre ro. Jeg elsker min hverdag og mødet med alle jer både virtuelt og in persona!

Jeg har selv en daglig praksis af yoga og meditation, og jeg anvender ofte hypnose i min personlige udvikling.

Det jeg deler på Indre ro ONLINE og i medlemsuniverset er noget, der rører mig, og som jeg praktiserer i min egen hverdag. Jeg starter selv min dag med Kundalini yoga. Kundalini yoga forbinder mig til min egen dybe essens, og jeg bliver høj af lykke. Med min praksis af Yin yoga fordøjer jeg indtryk og giver plads til følelser – jeg laver ofte Yin yoga sidst på dagen. Med min daglige meditation er det som om, at jeg pudser et spejl – uden den er min verden tåget. Jeg praktiserer desuden Hormonyoga ca. 4 gange om ugen, hvilket regulerer min hormonbalance og fylder mig med velvære.

Hypnose på Indre ro ONLINE

Jeg har ønsket at gøre hypnose mere tilgængeligt – så det ikke blot er for jer, der er i terapi hos mig. Dette fordi hypnose er det MEST POWERFULDE redskab til terapi og personlige udvikling, jeg nogen sinde har mødt.

I mit arbejde med hypnose tager jeg gentagne gange mig selv i bare at se på og sige ‘wow’ – ofte kommer løsningerne af sig selv med hypnose. Og med hypnose henter vi ubevidste ressourcer frem – vi har nemlig alt det vi skal bruge inden i, tror jeg.

Jeg tror på dig og på, at uanset hvad du tror, du er, så er du uendelig meget mere end det. Uanset hvad du tror, du kan, så kan du uendelig meget mere end det.

Velkommen til en rejse indad og mod mere indre ro.

Kontakt Helene Lysekilde på info@indrero-ONLINE.dk

Må jeg guide din mod mere indre ro?

Du kan møde mig i mine bøger, her på Indre ro ONLINE, i Medlemsuniverset,  hos Indre ro i Odense og på mine retreats, weekender og rejser.

Du kan også møde mig i Blog & Podcast.

DU er velkommen!

Varme hilsener,

Helene Lysekilde

På Indre ro ONLINE inviterer jeg løbende andre dygtige undervisere og gæster til at dele med dig på forskellig vis

Mød andre undervisere og gæster på Indre ro ONLINE

Helle Marker

Yogalærer og meditationslærer

Helle Marker er uddannet yoga- og meditationslærer og master i mindfulness og er certificeret til at udbyde det verdenskendte, evidensbaserede 8-ugers mindfulness forløb: Mindfulness-Baseret-Stress Reduktion.

Helle brænder for at leve livet efter mindfulness-principperne og for at guide andre ind i en mindful væren i nuet med plads til både personlig vækst og stilhed.

Helle har også en traditionel akademisk uddannelse bag sig som etnolog og beskæftiger sig også med bæredygtighed og miljø.

Helle har indtalt den store selvudviklingspakke på Indre ro ONLINE: ”Lev i nuet med mindfulness”. Pakken består af 3 tematiske lydbøger, som også kan købes enkeltvis.

Christian Bek

Fysioterapeut med speciale i spændingshovedpine

Fysioterapeut Christian Bek ved en masse om spændingshovedpine. Christian guider dig (gratis) i fire øvelser, som forebygger og lindrer spændingshovedpine, i videoen ”Fab four fra fyssen”. Øvelserne indgår også i ”Spændingshovedpine pakken”.

I podcasten “Hvorfor får man spændingshovedpine?” kan du også møde Christian, som fortæller mere om, hvorfor vi får spændingshovedpine.