window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-171540190-1');

Pakke: yoga og hypnose mod vrede

1.298,00 DKK

Yoga og hypnose mod vrede– online-pakke, få det bedre i krop og sind.

 

Få adgang med det samme.

Vrede kan sætte sig i kroppen som anspændthed, fastlåshed og smerter. Og vrede kan få tankerne til at kører i ring igen og igen. Få det bedre ved at drage omsorg for kroppen og slippe sindet frit.

Du guides i Yin yoga, Kundalini yoga, meditation, og hypnose, som forløser vrede i kroppen og det ubevidste sind.

Du guides af Helene Lysekildes stemme. Yogastillingerne og hypnoseøvelserne er baseret på Helene Lysekildes bog: Vrede en mulighed for forandring – del 4, som handler om det ubevidste sind og kroppen.

Læs mere om pakken her 

Beskrivelse

Pakke: yoga og hypnose mod vrede – online- få det bedre i krop og sind

Vrede kan sætte sig i kroppen som anspændthed, fastlåshed og smerter. Og vrede kan få tankerne til at kører i ring igen og igen. Få det bedre ved at drage omsorg for kroppen og slippe sindet frit. Du guides af Helene Lysekildes stemme sammen med smukke illustrationer fra Helle Lang og Morten Darum. Yogastillingerne og hypnoseøvelserne er baseret på Helene Lysekildes bog: Vrede en mulighed for forandring – del 4, som handler om det ubevidste sind og kroppen.

Pakke: yoga og hypnose mod vrede: Du guides i Yin yoga, Kundalini yoga, meditation, og hypnose, som forløser vrede i kroppen og det ubevidste sind.

Få adgang med det samme.

Læs mere om pakken her 

Du kunne også være interesseret i...

Titel