window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-171540190-1');

Lydbog: En bedre verden – om at leve med venlighed og omsorg

349,00 DKK

En bedre verden – om at leve med venlighed og omsorg over for sig selv og andre
Lydbogen indeholder (ca 75 min)

  • Intro til ”Omsorg og venlighed”
  • Meditation på ”kærlig venlighed” (17 min)
  • Gående meditation med ”kærlig venlighed” (11 min)
  • Meditation på det gode (16 min)
  • Stående yoga + meditation på åndedræt /krop (33 min)

Lydbogen findes også i pakken: Mindfulness – Lev i nuet

Beskrivelse

Genre: Mindfulness

Format: Lydbog

Forfatter: Helle Marker

Emne: Kærlighed, venlighed, omsorg, egenomsorg, empati, MBSR, mindfulness, meditation, stress, angst, uro, yoga, depression, selvudvikling

Intro

Om at styrke evnen til at vise omsorg og venlighed
Hvis vi alle udviser større omsorg og venlighed overfor hinanden, så bliver verden et bedre sted at leve i – det lyder klichefyldt, men når alt kommer til alt, så er der vel noget om det? Skal verden være menneskelig med mere lighed, ingen sult, uddannelse til alle og med en bæredygtig økonomi som UN udtrykker i de 17 verdensmål, så skal vi alle hver især evne at udvise medfølelse og venlighed overfor både os selv og andre mennesker.

Meditationerne i lydbogen handler om at styrke evnen til at udvise venlighed og medfølelse overfor dig selv og andre. I meditationerne KærligVenlig og Gående KærligVenlig arbejder du med at ønske det gode for andre og for dig selv. Du tænker på et menneske, der rummer omsorg, kærlighed og elskelighed og mærker i din egen krop, hvordan det føles at tænke på personen, måske du også kan mærke personen i dit hjerte? Og så kan du sige inden i dig selv: Jeg ønsker at vedkommende må være tryg, må være rask, må være lykkelig og leve med fred. Hvis du hellere vil anvende andre ord, så gør du bare det. Uanset hvad så styrker du din medfølelse, når du laver meditationen.

I meditationen på det gode får du reflekteret over, at alle mennesker gerne vil være lykkelige.

I kombinationen stående yoga/meditation på åndedræt og krop henleder du opmærksomheden til kroppen og kan med venlighed og medfølelse opleve kroppen. Det at udvise kærlighed, venlighed og omsorg har også kropslige udtryk, og dem kan du komme i kontakt med via opmærksomhed på kroppen gennem den kombinerede meditation.

God fornøjelse!

Yderligere information

Lydbogen indgår i pakken og serien ”Lev i nuet med mindfulness – få mere glæde og overskud i hverdagen”, som består af i alt 4 lydbøger. Lydbogen kan anvendes uafhængigt af de andre lydbøger i serien.

Meditationerne og principperne i lydbogen baserer sig på 8-ugers programmet Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR), udviklet af Jon Kabat-Zinn, og på Sharon Salzbergs 28-dages program, beskrevet i bogen ”Real Happiness”, samt på forfatterens mangeårige erfaring som MBSR-underviser og mindfulness- og yogaudøver.

Titel