window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-171540190-1');

Hormon yoga-terapi – online – kursuspakke med masser af materiale

1.850,00 DKK

Velkommen til Hormon yoga terapi for kvinder. Hormon yoga terapi er en naturlig og omsorgsfuld måde at få det bedre på og fjerne ubalancer i de kvindelige kønshormoner, din cyklus og hele dit hormonsystem. Metoden skaber fornyet balance og giver mulighed for mere energi og overskud, så du kan boble, stråle og gøre det, du drømmer om. 

Før du går i gang:

Vær sikker på, at hormon yoga terapi er for dig. De fleste kan tåle at lave Hormon yoga. Hvis du er i tvivl om du kan tåle at lave hormon yoga, bedes du kontakte din læge. En tommelfingerregel er, at kan man tåle kunstige hormoner, så kan Hormon yoga være et naturligt alternativ. Se mere i pakken under “Hormon yoga anbefales…” og “Hormon yoga frarådes …”  

Hormon yoga-terapi pakken indeholder:

 1. E-bogen “Hormon yoga-terapi”
 2. Lydfil ”Velkommen til pakken”
 3. Workshoppen “Lær at lave Hormon yoga”
 4. Workshoppen “Kom godt i gang”
 5. 4 typer materiale, som understøtter din daglige praksis: 2 videoer, 1 lydfil, 1 oversigt i PDF

Spot på motivation og fastholdelse (bonus-materiale)

 1. NLP-øvelse, som understøtter og forstærker din motivation (Video)
 2. Fokus på motivation i e-bog og workshop

Anti-stress (ekstra bonus-materiale)  

 1. Gear ned med Yin yoga (Video)
 2. Yoga Nidra meditation – Sov dig til hormonel balance (Lydfil)
 3. Hypnose – Fra uro til ro på få minutter (Lydfil)

En individuel session via Zoom (hvis du køber pakken som enkeltkøb her i shoppen) 

 • Individuel vejledning kan tilkøbes, hvis du har adgang som fordybelsesmedlem eller har brug for endnu mere

Pakken er også tilgængelig for fordybelsesmedlemmer på Indre ro medlemsunivers.

Læs mere om pakken
Varenummer (SKU): 26 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Hormon yoga terapi pakke online med Helene Lysekilde:  

Med pakken bliver du guidet ind hormon yoga terapi af Helene Lysekilde (Indre ro), som siden 2017 har undervist kvinder i den verdenskendte Hormon yoga-terapimetode, også kendt som HYT. Det er en gennemprøvet metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder verden over. Helene er – selvfølgelig – certificeret til at undervise i metoden af Dinah Rodrigues, der har udviklet HYT-metoden.

Pakken indeholder materiale, som understøtter din praksis:

 • videoer,
 • lydfiler,
 • e-bog,
 • individuel vejledning,
 • meget mere.

Pakken er gratis for fordybelsesmedlemmer ved Indre ro ONLINE medlemsunivers.

Hormon yoga 

Hormon yoga er en fantastisk og helt naturlig yoga-terapiform for kvinder som døjer med problemstillinger relateret til de kvindelige kønshormoner. Hormon yoga terapi kan være gavnligt for kvinder over 35 år, kvinder med hormonforstyrrelser (som PMS, stærke menstruationssmerter, PCOS mv.) og kvinder, som lider under menopause, overgangsalder. Programmet kan også hjælpe dig, som ønsker at blive gravide. Hormon yoga terapi stimulerer de kvindelige kønshormoner, særligt østrogen, og skaber balance i hormonerne.

Uddybende 

Produktionen af kvindelige kønshormoner falder – statistisk set – fra omkring 35 års alderen. Det kan medføre fx hedeture, humørsvingninger, depression, nedsat sexlyst, hårtab, træthed, tristhed, tør hud og meget andet. Øvelserne i Hormon yoga terapi er nøje sammensat med henblik på at skabe lindring af gener og evt. helt ophør af generne.

Via yogaprogrammet (som du guides i via workshops, lyd, e-bog og video af Helene Lysekilde), kan kroppen ofte selv lindre eller fjerne diverse hormonelt betingede symptomer. Hormon yoga er en relativt ny yogaform i Danmark.

Hormon yoga indeholder elementer fra Hatha yoga, Kundalini yoga og yoga nidra.

Øvelserne er kraftfulde og dynamiske, med intensive åndedrætsøvelser, som stimulerer æggestokke og andre endokrine kirtler (bl.a. nyrer, binyrer, skjoldbruskkirtel og hypofyse). Programmet forebygger endvidere hjertekarsygdom og knogleskørhed. Hormon yoga har en dybtgående virkning på såvel hormonsystem som det generelle energiniveau.

Hormon yoga kan således forbedre livskvaliteten. Et studie viser blandt andet en signifikant forskel i søvnkvalitet, livskvalitet og ift. andre symptomer på overgangsalder hos kvinder med søvnbesvær.

Du kunne også være interesseret i...

Titel