window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-171540190-1');

Bøger omkring indre ro.

Helene Lysekilde har skrevet indre ro bøger, fordi hun har erfaret, at der er så meget at hente, når vi begynder at lytte til os selv og tage os selv den seriøst. Det vil hun gerne dele med dig. Vi kan opnå læring, selvudvikling, transformation, healing – og ultimativt til at skabe den dybeste forløsning.

 

Om bøger

Med bøger vil Indre ro invitere dig med på en rejse. En rejse, hvor vi vil gå på opdagelse, både i krop og i sind – det bevidste og det ubevidste. Det, Helene deler med dig i bøger, er det, der er kommet til mig som svar på spørgsmålet om, hvordan vi kan leve med mere glæde, tilfredshed, ærlighed, ro og velvære.

 

Bøger er case- og øvelsesorienteret. Øvelserne, jeg deler med dig, er øvelser og metoder, som hun selv har afprøvet på egen krop, og som hun anvender i mit arbejde som terapeut og yogalærer i sin virksomhed Indre ro. Det kan være i en sorgproces, en healingproces, en forandringsproces af enhver slags, en tilgivelsesproces – eller noget helt andet.

Du vil kunne bruge øvelserne i din selvudvikling og bearbejdelse af mange følelser og problemstillinger.

Det har desuden været vigtigt for Helene at få kroppen med, idet vi i Vesten ofte stopper, før vi når at forholde os til kroppen, og hvad der sker i den. I stedet tror vi ofte, at vi kan tænke os ud af alting. Det er ærgerligt, for kroppen er fyldt med visdom og potentiale. Kroppen er vores største sanseorgan, og der sker en masse i kroppen, når vi føler og oplever. Ofte kan du finde yogaprogrammer, som kan hjælpe dig til at forløse vrede dybt i din krop – i Indre ro bøger.

Titel