Persondata og sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen, databeskyttelsesloven og behandlingen af personfølsomme oplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Modtagelse af nyhedsbrev kræver samtykke. Tilmeld dig til Nyhedsbrevet HER. Ligeledes kræves det samtykke at følge Indre ro på facebook. Klik HER.

Vi sikrer dine oplysninger bedst muligt: mail og hjemmesider er krypteret. Journaler og noter fra klientsamtaler opbevares utilgængeligt i aflåst skab.

Brud på datasikkerhed meddeles til Datatilsynet inden for 72 timer.

Du kan læse mere om dine rettigheder som registreret hos Datatilsynet: Vejledning om den registreredes rettigheder.

Rettigheder

  • Du kan til enhver tid få indblik i, hvilke persondata vi opbevarer
  • Du kan til enhver tid slette din profil online
  • Du kan til enhver tid bede os om at slette din profil online
  • Slettet profil online: bemærk, at hvis du sletter din profil, kan du ikke længere tilgå ydelsen online.

Nyhedsbrevsamtykke

Samtykket til at modtage vores nyhedsbrev betyder, at vi må kontakte dig med nyheder og tilbud. I forbindelse med at kunne udsende nyhedsbrev opbevarer vi din mailadresse, dit navn og postnummer, for at kunne sende relevant information. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev.

Køb via Indre ro ONLINE

Ift. online køb af medlemskab opbevarer vi

  • Betalingsoplysninger
  • Navn
  • mailadresse

Vi anvender disse oplysninger i forbindelse med at kunne ekspedere dit køb, og dine oplysninger gemmes i henhold til lovgivningen i 5 år. Derefter slettes de.

– Indre ro ONLINE sletter persondata ved at kunden selv henvender sig om retten til at blive glemt
– Kunden kan selv anmode om at få sin konto hos Indre Ro Online slettet

Kontakt

Vi kan i forbindelse med køb og/eller tilmelding til kurser, retreat og ydelser hos Indre ro kontakte dig med vigtige informationer. Det kunne være:

  • Kursusinformation herunder ændret dato for afholdelse af kursus, sygdom eller lignende.
  • Udfordringer ift. at kunne fastholde din ydelse – fx hvis dit betalingskort er ved at udløbe eller vi ikke har modtaget din betaling rettidigt
  • Notifikationer om nye ydelser i dit abonnementer (gælder kun for abonnementer af Indre ro Univers)

Terapisamtykke

Ved bestilling af terapi samtykker du til, at vi må opbevare personfølsomme oplysninger. Vi har selvfølgelig tavshedspligt og behandler oplysninger etisk og forsvarligt. Indre ro og Helene Lysekilde Goldberg har samtykket til etiske retningslinjer fra FADP, Hypnoseskolen og DAKOBE.

Du giver din tilladelse til, at Helene Lysekilde Goldberg må journalføre og opbevare de oplysninger, du i fortrolighed giver i forbindelse med min behandling. De registrerede data opbevares utilgængelige for andre, i henhold til datalovgivningen om opbevaring af personfølsomme oplysninger. Oplysninger opbevares i maks. 5 år efter endt behandling i henhold til lovgivningen. Du samtykker til, at Helene Lysekilde må kontakte mig i forbindelse med min behandling (fx i forbindelse med aflysning af tid og lignende). Du samtykker ved din booking til, at du ikke lider af svære psykiske/psykiatriske lidelser, herunder vrangforestillinger eller skizofreni – og i forbindelse med hypnoterapi at du ikke lider af epilepsi.

Du samtykker til at du betaler fuld pris, hvis du melder afbud til en terapi-session senere en 24 timer før seneste hverdag før.

Kurser, som optages

På nogle kurser kan undervisningen eller underviseren optages. Det kan både ske på kurser med fremmøde eller på virtuelt ledet kurser efter aftale med deltagerne. Stiller du et spørgsmål eller har du en kommentar, optages din stemme og evt. dit navn. Såfremt du eller din stemme kan blive optaget vil dette tydeligt fremgå, når du tilmelder dig til kurset og du vil samtykke til det i forbindelse med din tilmelding. Indre ro ONLINE har ophavsret til sådanne optagelser og kan frit distribuere dem.

Vi har indgået databehandleraftale med tredjepart ift. behandling af:

  • Undervisning og kurser – pågældende undervisere som fremstår med navn
  • AOF
  • Nyhedsbrev – MailChimp
  • Facebook
  • Hjemmeside – Utzon Graphics
  • Betalingsoplysninger – Clearhaus betalingssystem
  • Betalingssystem – Stripe
  • Betaling – MobilePay betalingssystem
  • Statistik – Google Analytics
  • Dinero
  • Munonne

Accept af persondatahåndtering

Ved køb og bookinger hos Indre ro ONLINE og Indre ro Odense accepterer du vores persondatahåndtering.