Med Indre ros ONLINE pakker er det let at gå i dybden med udvalgte emner.

Pakkerne har ofte karakter af et online-kursus vedr. selvudvikling, som du kan tilgå i dit helt eget tempo. Forskellen er blot at du bliver ved med at have adgang til materialet, når du har købt adgang til en pakke. Du får også adgang til pakkerne, når du køber et abonnement til Indre ro medlemsunivers med ekstra fordybelse og selvudvikling. Hvis du får adgang via et abonnement, har du adgang til materialet, så længe du har et aktivt medlemskab.

Hvordan foregår det med Indre ro ONLINE pakker?

Du opnår adgang ved at købe den pakke, du er interesseret i – eller et abonnement med ekstra fordybelse og selvudvikling. Derefter logger du ind og pakker ud i dit helt eget tempo.  Og bedst af alt: når du har købt adgang, kan du blive ved med at vende tilbage til pakken og arbejde videre med emnet og opleve nye lag og aspekter af dig selv.

Hvordan er pakkerne opbygget?

Vores pakker er sammensat omkring et bestemt tema, som du kan fordybe dig i. En pakke omfatter altid flere elementer.
Det kan være flere videoer, lydbøger og e-bøger mv. som understøtter din evne til at fordybe dig i et specifikt tema.

Ofte kan elementerne også anvendes enkeltvis, uden at du behøver at ”pakke hele pakken ud” – dvs. anvende alle elementerne i pakken.

Klik på den pakke du er interesseret i herunder og pak ud, hvis du allerede har adgang. Eller læs mere om de enkelte pakker herunder, og køb adgang til pakken via shoppen. Eller vælg et årsabonnement og få adgang til det hele.

Få adgang via abonnement

Pakker

Selvhypnose

– Skab den forandring du ønsker

Læs mere om pakken her

Mindfulness

– Lev i nuet med mindfulness

Læs mere om pakken her

Fri for spændings hovedpine

–  Øvelser, hypnose og yoga

Læs mere om pakken her