Hypnose

Hypnose kan minde om en guidet meditation. Den har dog en anderledes opbygning og arbejder med et specifikt sigte – en forandring, du gerne vil lave. I hypnose bliver du guidet til at skabe denne forandring, mens du er i en meditativ, afslappet tilstand – også kaldet trance.

Det vil egentlig bare sige en indadvendt fokuseret tilstand. I denne tilstand plantes kimen til din forandring dybt i dit ubevidste sind. Så at være i hypnose vil egentlig sige at indlære noget nyt i en afslappet meditativ tilstand – også kaldet trance.

I selvhypnose (som du enten kan blive guidet ind i, eller som du selv kan guide dig ind i) har du selv defineret målet for den forandring, du ønsker at lave. Når du er i trancetilstanden, putter du således dit eget mål ind (du ”sår dit eget frø”).

Hypnose og selvhypnose er stærke virkemidler til forandring og kan virke alene eller som supplement til øvrig terapi. Hypnose og selvhypnose er ikke det samme som hypnoterapi.

I hypnoterapi kombineres reel terapi med hypnose, og du modtager terapi i hypnosen. Du samtaler med terapeuten undervejs, og hypnosen er 100 % målrettet dig, din udfordring og det, der opstår undervejs (se terapi ONLINE).

Spirituel udvikling

Vi tror på, at der er mere mellem himmel og jord – at vi er åndelige væsener, som er her for at få en menneskelig erfaring. Og for at trives og have ro og balance har vi behov for at lytte til og nære ånden eller sjælen i os – at gå ”hjertets vej”. Dette livssyn kommer også til udtryk i flere af vores yogaklasser, fordybelsesforløb mv., idet det er det fundament, vi står på.

Selvudvikling og personlig vækst

Vi tror, at vi alle har et potentiale for at flytte os, vækste, at få det bedre og få mere ro. Vi tror på, at du har det hele inden i – og at det bare skal findes frem, nogle gange med lidt guidning og/eller påmindelse. Du vil finde aspekter af selvudvikling i alle vores ydelser.

Se mere om vores Hypnose Lydbøger
Se mere om vores online hypnoterapi

Introduktion til Hypnose

Helene Lysekilde fra Indre ro ONLINE fortæller kort om hypnose…