FAQ: Generelt

Indre ro ONLINE er hele dette site, som byder på ubegrænset indre ro. Du kan vælge enkeltstående indre ro produkter (lydbøger, videoer, pakker, lydfiler, e-bøger) og virtuelt ledede kurser med yoga, meditation, mindfulness, selvudvikling mv. Du kan også vælge terapi online, og endelig kan du vælge vores abonnementsordning, og være med i Indre ro medlemsunivers.

Vores abonnementsordning, Indre ro medlemsunivers, byder på yoga, hypnose, meditation og mindfulness via videoer, lydbøger og lydfiler. Mindst 3-4 gange årligt vil der også være gratis events i livestudiet for medlemmer. Indre ro medlemsunivers er uden binding. Vælg medlemskab her. Læs mere eller prøv gratis HER.

Du skal bruge en computer, tablet eller telefon og en stabil internetforbindelse. Telefoner anbefales ikke til virtuelt ledede kurser, hvor der er interaktion med underviseren.

Du har adgang til produkterne i Indre ro medlemsunivers, så længe du er medlem. Du har altid adgang til produkterne i enkeltstående køb så længe Indre ro ONLINE eksisterer. Du kan downloade mange lydbøger og -filer. Det fremgår tydeligt på det enkelte køb og du kan downloade materialet. Du har adgang til kursusmateriale i kursusperioden – eller længere, hvis det er angivet. Hvis du mister din kode, kan du skabe en ny. Hvis du sletter din profil, glemmer systemet dig, og så kan du ikke længere få adgang. Du kan se mere under handelsbetingelser.

Pakker indeholder flere produkter samlet i en temapakke. En pakke kan være et online-kursus.

I Onlinestudiet tilbyder vi virtuelt ledet undervisning på bestemte mødetider. Det kan være enkeltstående events eller kurser.

Onlineklinikken tilbyder terapi online (psykoterapi, hypnoterapi, NLP) én-til-én. Du booker tid via vores onlinekalender og booker den ydelse, der passer dig bedst. Betaling pr. gang eller betaling for et forløb på 5 gange.

FAQ: Hypnose

Hypnose er en metode til at skabe nye vaner og adfærd ved, at du lærer noget nyt dybt i dit ubevidste sind. Det kan være relevant at arbejde med hypnose, hvis du ikke kan løse dit problem ved at bruge din logiske og rationelle sans.

I vores hypnose-lydbøger bliver du guidet i hypnose. Du sætter eller lægger dig godt til rette, måske med et tæppe over dig, og vender opmærksomheden indad.

I selvhypnose (som du enten kan blive guidet ind i, eller som du selv kan guide dig ind i) har du selv defineret målet for den forandring, du ønsker at lave. Når du er i trancetilstanden, putter du således dit eget mål ind (du “sår dit eget frø”). Se vores online forløb i selvhypnose-pakken.

Ved hypnoterapi anvendes hypnose til terapi og hypnosen er skræddersyet til dig og din problemstilling. Hypnoterapi virker dybt og forløb og forandringer går ofte hurtigere end ved andre former for terapi. Velkommen hos Helene.

FAQ: Yoga

Yoga betyder enhed og handler om at forene krop, sind og ånd. Meditation, mindfulness, åndedrætsbevidsthed samt yogastillinger er alt sammen en del af yoga.

Yoga for balance. Hatha yoga er klassisk yoga, hvor man både arbejder med styrke og ro.

Yin yoga er yoga, hvor man arbejder med dybe forløsende stræk, som man bliver længere i end i andre yogaformer. Yin yoga har en dybt beroligende effekt.

Kundalini yoga er yoga for energi og livsglæde. Du styrker såvel krop som sind, og yogaen virker dybt i underbevidstheden. Yogaen har et traditionelt og spirituelt udtryk.

Blid yoga trækker på forskellige yogaformer, og du kan møde både Hatha, Kundalini og Yin yoga. Fælles er, at det er blidt og roligt.

Start med det, du føler dig tiltrukket af og lyt til din krop. Hvis du slet ikke er vant til at bruge kroppen, er de blide klasser et nænsomt sted at starte.

Du skal bruge en yogamåtte og måske et tæppe til afspænding.

I nogle videoer skal du bruge supplerende udstyr. Det kan være et rullet tæppe eller en yogapude eller -pølle (bolster), en god tyk bog eller en yoga klods, en væg, et bælte. Ud over yogamåtte vil det hele være noget, du kan finde i dit hjem, du kan sagtens bruge et rullet tæppe i stedet for en yogapude. Det vil fremgå af beskrivelsen til hver video, hvis du skal bruge andet end en yogamåtte.

Yoga og Kundalini-meditation er rarest på tom mave.

Lyt til din krop og rådfør dig endelig med din læge eller anden behandler. Lyt til din krop og spring øvelser over, som ikke er rigtige for dig.

FAQ: Mindfulness & Meditation

Meditation er veje til at træne dig selv til at være til stede i nuet. Det giver for mange en dyb ro. Det kan trænes via mange forskellige metoder. Mindfulness er et grundlæggende princip om at være til stede i nuet. Mindfulness er en integreret del af såvel yoga som meditation.

Sæt dig på en stol eller vælg en af de mange dejlige meditationer, hvor du ligger på ryggen: bodyskan eller yoga Nidra meditation også kaldet ”sovemeditation”.

Velkommen i klubben😉. Når du mediterer, øver du dig på at observere og iagttage tanker, følelser osv., og på at vende tilbage til meditationen igen og igen.

For de fleste er meditation og mindfulness en livslang praksis, og hvis du virkelig vil have en praksis, så kræver det en daglig indsats. Det gode er, at selv så lidt som 3 min om dagen har betydning.

Gode meditationer for begyndere (og alle andre) er bodyskan og sovemeditation, Yoga Nidra meditation samt mantra-meditationer.

Hvis du har svært ved at koncentrere dig, så prøv de mere aktive Kundalini meditationer med lyd, mantra og fysisk bevægelse.

Mantra er ord, lyde og vibrationer, som vibrerer energien og siges at tænde for dine skaberkræfter og ressourcer. Mantra anvendes i traditionel yoga og meditation og ofte i Kundalini yoga.

FAQ: Hvem står bag sitet?

Bag sitet er Helene Lysekilde. Helene er reg. psykoterapeut, NLP master practitioner, master hypnoterapeut, forfatter, yoga- og meditationslærer, yogaterapeut samt cand.scient.anth. Læs mere om Helene.

Du kan også møde Helene hos Indre ro i Odense  og på retreats og rejser.

Du kan også møde andre gæster og undervisere hos Indre ro ONLINE. Se om om.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Skriv til os, så vender vi tilbage med svar.
Det kan være, at vi efterfølgende sætter dit spørgsmål på FAQ-listen…

Kontakt os her