Abonnementsbetingelser

Generelt

Nedenstående abonnementsbetingelser gælder for alle abonnenter hos Indre ro ONLINE medlemsunivers købt hos Indre ro, Odense CVR-nummer: 37887366. Når du køber et abonnement, accepterer du samtidig Indre ro ONLINE’s abonnementsbetingelser. Indre ro ONLINE sælger også enkelte virtuelle produkter til download, der kan købes uden abonnement. Samt fysiske kurser og hold med fremmøde hos Indre ro i Odense.

Abonnementsindhold

Med abonnement hos Indre ro ONLINE medlemsunivers får man adgang til virtuelle produkter, der er tilgængeligt ved login. Abonnenten får med sit abonnement adgang til det for tiden gældende abonnementsindhold, alt efter valg af abonnementstype. Abonnementsindholdet kan varierer, men som udgangspunkt tilføjes der kun indhold. Såfremt abonnenten ønsker at ændre på abonnementstypen, kan dette ske ved at tilgå fanen “skift abonnement” under “min konto” og “Din profil”.

Varighed

Abonnementer er forudbetalt og fortsætter automatisk til normalpris, indtil de opsiges, medmindre andet er angivet. Normalt er der ikke en prøveperiode på et abonnement, det kan være tilgængeligt ved kampagner bestemt af Indre ro , det vil fremgå i kampagnen hvor længe prøveperioden er, herefter stopper abonnementet automatisk eller fortsætter efter udløb til den enhver tid gældende normalpris, medmindre det opsiges. Det er abonnentens ansvar at opsige abonnementet, hvis det ikke ønskes længere.

Driftsforstyrrelser

Indre ro ONLINE og Indre ro Univers er en online platform, i nogle tilfælde kræver indholdet en stabil internetforbindelse, der kan loade indholdet uden afbrydelser. Indre ro har intet ansvar for abonnementers internetforbindelse eller teknisk udstyr. Ved større opdateringer eller eventuelt nedbrud på sitet, vil Indre ro kommunikere dette via mail til aktive abonnementer. Ved mindre opdateringer vil det fremgå på sitet. Ved de fleste opdatering kan man stadig tilgå sit login og sitets indhold.

Opsigelse

Abonnementer kan opsige via ens bruger på Indre ro ONLINE (indrero-univers.dk) med udløb af indeværende abonnementsperiode. Det anbefales at opsige i god tid, så man ikke risikerer at blive opkrævet for en ny abonnementsperiode. Abonnementet skal altid opsiges under “min konto” ved login, det er ikke gyldig opsigelse blot at undlade at betale.

Indre ro kan opsige sine forpligtelser over for kunder og medlemmer med rimeligt varsel, eller ved at tilbagebetale resten af kundens betalte abonnementsperiode.

Såfremt login-info misbruges af kunden, kan kunder og medlemmer opsiges/ekskluderes uden refundering.

Uanset opsigelse, er abonnenten til enhver tid forpligtet til at betale for den periode, hvor abonnenten har haft adgang til produktet.

Det er muligt at deaktivere ens abonnement og stadig bevare ens konto hos Indre ro hvorfra man igen kan aktivere et abonnement igen.

Betaling

Der betales forud. Inden udløbet af en periode udsendes automatisk opkrævning for den kommende periode. Abonnementet opkræves via kortbetaling igennem Stripe eller Quickpay registreret ved køb af abonement.

Det er abonnentens eget ansvar at holde sine betalingsoplysninger opdaterede, så Indre ro har mulighed for at modtage rette betaling af abonnement. Hvis det ikke er muligt at modtage betaling, forbeholder Indre ro sig retten til at stoppe abonnementet med øjeblikkelig virkning.

Pris

Abonnementets pris fremgår af faktura tilsendt, samt ved login til “min konto” hvor man finder oplysninger om næste betalingsperiode samt opkrævningsprisen.

Prisændringer varsles via mail og på ens bruger login. En prisændring får tidligst virkning fra førstkommende fornyelse af abonnementet. Prisændringer er altid varslet således at medlemmer kan nå at melde sig ud inden næste opkrævning.

Studierabat

Der er ingen studierabat på abonnementer, men der kan være studierabat på andre produkter hos Indre ro.

Fortrydelsesret

Såfremt du er forbruger, har du i henhold til forbrugerbrugeraftaleloven som udgangspunkt 14 dage til at fortryde købet af et produkt. Ved køb af digitale ydelser anerkender og accepterer du dog i forbindelse med købet, at du ved købet af ydelsen mister din 14 dages fortrydelsesret, så snart levering af ydelsen er gået i gang.

Herudover er der ikke fortrydelsesret til produkter og ydelser købt hos Indre ro.

Kommunikation og markedsføring

Den e-mailadresse og telefonnummer, der er knyttet til et abonnement, vil blive brugt til servicemeddelelser pr. e-mail i forbindelse med det aktive abonnement. Det drejer sig om meddelelser om f.eks. dit køb, ændringer du har foretaget af dit abonnement, aktuelle driftsproblemer og ændringer af abonnementsbetingelser. Servicemeddelelser pr. e-mail, som udsendes for at sikre, at du får mest muligt ud af dit abonnement bør ikke afmeldes da de kan indeholde vigtig information i forhold til dit abonnement.

Du vil desuden modtage Indre ro’s nyhedsbreve såfremt, at du har tilmeldt dig ved køb af dit abonnement. Såfremt du har tilmeldt dig et nyhedsbrev, vil du modtage det indtil, at du selv afmelder dig. Du kan til enhver tid framelde dig alle nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid framelde dig kommunikation og markedsføring ved at skrive til info@indrero-online.dk. Bemærk, at det kan have betydning for dit abonnement, da Indre ro skal kunne sende informationer og varsler om f.eks. prisændringer m.m.

Det er abonnentens ansvar at holde sine kontaktoplysninger opdaterede, således at kommunikation og markedsføring fra Indre ro altid kan modtages i henhold til disse abonnementsbetingelser.

Personoplysninger

I forbindelse med levering af vores ydelser/produkter, behandler vi personoplysninger om vores kunder. For mere information om, hvordan Indre ro behandler personoplysninger henvises til vores persondatapolitik [link]. Det er desuden muligt skriftligt at bede om at få slettet ens persondata. Dette kan ligeledes have betydning for dit abonnement hos Indre ro ONLINE medlemsunivers.

Ændring af abonnementsbetingelserne

Indre ro forbeholder sig retten til at kunne ændre nærværende abonnementsbetingelser til enhver tid. Ændringer vil blive varslet i henhold til gældende lovgivning. De gældende abonnementsbetingelser kan altid læses på indrero-online.dk/abonnements-betingelser/.

Kundeservice

Mail: info@indrero-online.dk

Web: indrero-online.dk/kontakt

Telefon: 22 81 83 26

Der ydes ikke online support, men brugere er altid velkomne til at skrive på mail eller via vores kontaktformular ved tekniske udfordringer.